Dutch Real     Estate Egypt 
 
For your investment in The Red Sea area of Egypt 

Wie zijn wij?    Promo%20dutchrealestategypt.com.mp4

Wij zijn Ted en Amanda, die jaren geleden verliefd zijn geworden op dit mooie land. Niet alleen vanwege de schatrijke cultuur en het mooie weer, maar ook op de mensen zelf. Ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Altijd een hand en een glimlach. 

Op enig moment hebben wij besloten om er zelf een appartement te kopen, en hebben we Sabry Omar ontmoet. Een advocaat die je nodig hebt om alles te controleren en te legaliseren. Deze man bleek daarnaast ook de nodige kennis te hebben van vastgoed en de locale markt. Daardoor hebben we nu kennis van de lokale markt in het Hurghada, aangevuld met landelijke expertise: dat is het recept voor ons succes.

We begeleiden u tijdens het gehele traject om een object te kopen, te verkopen, te huren of te verhuren. Hiervoor hebben wij een kantoor in Hurghada geopend alwaar onze advocaat de algehele controle van de documenten doet, en u bij de hand neemt om het succesvol af te ronden.

Met onze hulp vindt u altijd een geschikte studio, appartement, woning of een goede koper of huurder! Dit kan zijn in een normale buurt dan wel in een resort. Door onze contacten met de eigenaren van verschillende resorts, hebben we de mogelijkheid u dit rechtstreeks aan te bieden.

Onze werkwijze is het aanbod inclusief de daarbij behorende vergunningen en aktes,  vooraf te laten controleren door onze advocaat. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wat wij u aanbieden juridisch volledig in orde is. 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen